Aktivt virkemiddel: Dapoxetine

Aksepterte betalingsmetoder: Visa MasterCard

Fraktalternativer:

Express frakt (4-7 virkedager)

Vanlig frakt (8-13 virkedager)

Leverer til hele verden: Norge Danmark Sverige Nederland

priligy
Produkt pr. pille Pris antall Bestilling
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ180
Neste bestillinger7% rabatt
GratisLevering
31.3 NOK 5633.49 NOK 6196.84 NOK
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ120
Neste bestillinger7% rabatt
GratisLevering
32.38 NOK 3885.7 NOK 4274.27 NOK
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ90
Neste bestillinger7% rabatt
GratisLevering
33.61 NOK 3024.65 NOK 3327.12 NOK
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ60
Neste bestillinger7% rabatt
GratisLevering
34.74 NOK 2084.34 NOK 2292.77 NOK
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ30
Neste bestillinger7% rabatt
GratisLevering
40.48 NOK 1214.33 NOK 1335.76 NOK
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ20
Neste bestillinger7% rabatt
GratisLevering
44.01 NOK 880.29 NOK 968.32 NOK
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ10
Neste bestillinger7% rabatt
GratisLevering
54.23 NOK 542.31 NOK 596.54 NOK
1
Kjøp

Merker du at siden ikke fungerer som den skal?

Prøv å trykke Ctrl+F5 (eller Cmd+Shift+R hvis du bruker en MacBook) for å oppdatere siden. Hvis du bruker en mobilenhet, prøv å tømme nettstedloggen og nettleserdataene i innstillingene. Takk for at du forstår!

Priligy

Priligy foreskrives menn som sliter med tidlig utløsning for å øke varigheten av samleiet og forbedre kvaliteten av sexlivet.

Virkestoffet er Dapoksetin 60 mg. Legger du inn en bestilling, bekrefter du at du er fortrolig med virkestoffet og veiledningen på hvordan dette brukes.

Vi anbefaler at du konsulterer med legen eller farmasøyten før du tar den første dosen, og søker hjelp så raskt som mulig hvis du merker noen bivirkninger.

Dapoxetin - Hva er ?

dapoxetine

Dapoxetine 60mg er et stoff i gruppen av selektive gruppen av selektive serotonin gjenopptakshemmere. Den virker på sentrene som er ansvarlige for utbruddet av utløsning og forsinker denne fysiologiske prosessen.

Hovedegenskapene med Priligy:

 • Kan øke varigheten av samleiet 2-4 ganger
 • Reduserer ikke den penile sensitiviteten
 • Reduserer ikke ejakulert volum
 • Ingen interaksjon med sentralnervesystemet og senker ikke libido
 • Selv bare en tablett kan virke i opptil 12 timer.

Menn tar Priligy ikke bare for å behandle prematur ejakulering. Den bidrar også til økt selvtillit når du er trøtt eller anspent under samleie med partneren.

Priligy Forholdsregler

 • Dapoksetin norge kan kun inntas 1 gang om dagen. Glem ikke at denne medisinen øker nivåene av serotonin, så en for stor dose kan forårsake bivirkninger.
 • Ikke drikk alkohol hvis du har tatt eller planlegger å ta en pille Priligy 60 mg. Interaksjonen øker de nevrokardiogene bivirkningene av alkohol.
 • Eldre menn over 60 bør ikke innta mer enn 30 mg av Dapoksetine om dagen.

Priligy Bivirkninger

En meta-analyse (PMCID: PMC6180218) på avdelingen for urologi ved, Xinxiang Central Hospital, har bekreftet at Priligy 30 mger en effektiv og trygg medisin til behandling av prematur ejakulasjon eller for tidlig utløsning.

Samtidig kan ikke bivirkninger utelukkes hos pasienter med økt følsomhet for Priligy (Dapoxetine 60). De vanligste symptomene er:

 • Tørr munn
 • Svimmelhet
 • Søvnløshet
 • Hodepine
 • Urolig mage

Alvorligheten av bivirkningene er avhengig av dosen. Det viste seg at blant pasientene som brukte 30 mg Prilligy, var det 1,7 % som i gjennomsnitt fikk bivirkninger, og for de som brukte 60 mg per dag var prosentandelen 5,3 %.

Priligy Kontraindikasjoner

 • Leversvikt
 • Hjertefeil
 • Permanent bruk av pacemakere som støtter normal hjerterytme
 • Ustabil angina
 • Ukontrollert arytmi
 • Forverring av mentale lidelser

Priligy Interaksjon

 • Dapoxetine norge er ikke kompatible med andre MAO-hemmere, trisykliske antidepressiva, monoaminoksidasehemmere og SSRI. Du må ta minst en 14-dagers pause mellom bruk av slike medisiner og Dapoksetin.
 • Du bør ikke ta Priligy hvis du tar CYP3A4-hemmere.
 • Du bør aldri bruke Priligy med medisiner som har seretonerg aktivitet. Dette kan føre til potensielt alvorlige reaksjoner fra det kardiovaskulære systemet.

Priligy Oppbeavring

Priligy må oppbevares utilgjengelig for barn, ved temperaturer under 25°C, må ikke eksponeres for direkte sollys.

priligy-30mg-tablets

Kjøpe Priligy

Hvis du planlegger å kjøpe Priligy på nett, trenger du ikke å kaste bort tiden med legebesøk. Dette er en god anledning til å spare både tid og penger.

På nettapoteket, selges alle de helsefrembringende pillene til menn til engrospriser fra produsent. Vi selger bare sertifiserte medisiner godkjent av FDA (Det amerikanske legemiddelverket).

Legger du inn en bestilling på Priligy på nettapoteket, er du garantert at du forblir helt anonym. Vi overholdes en streng personvernpolitikk.

Priligy Erfaringer

Jan Solberg

Et problem som kan skje hvem som helst. Årsakene kan være forskjellige, men heldigvis finnes det en god pille priligy 60 mg tablet, (dapoxetine). Det hjalp meg en gang, jeg var så nervøs for å slå opp med en ny jente!

Petter Knutsen

Faktisk er det eneste som har hjulpet mannen min og meg veldig godt denne fantastiske pillen. Det var som et nytt liv på soverommet etter...

Jan-Erik Jensen

Kjøpte denne før for flere år siden, og opplevde en liten lettelse. Jeg bestemte meg nylig for å prøve igjen nå som problemet mitt har blitt mer alvorlig. Denne gangen kunne jeg vart i et og et halvt minutt til, noe som er en enorm seier! Pakken med Priligy sverige kom til Arendal på under 2 uker. Takk skal du ha!

Henrik Aune

Jeg er så avhengig av Priligy norge som en fyr kan være. Pillen gjør mirakler for meg, men koster mye på apotekene der jeg bor (Norge). Denne nettsiden tilbyr så langt optimale priser sammenlignet med kvaliteten på dapoxetine (60 mg) de må vise for seg selv. Jeg anbefaler både medisinen og apoteket til alle som er i tvil!

Erik Berg

Det er umulig å finne Priligy i apotekene i Norge, så jeg bør si at Priligy fra et nettapotek er en god tjeneste. Dapoxetine 60 mg fungerer veldig bra. Jeg anbefaler å ta det nøyaktig 3 timer før sex. Instruksjonene sier 1-3 før sex, men 3 har maksimal effekt.

Levering kom senere enn sagt, jeg hadde en forretningsreise og kunne ikke samle den, den ble så rotete. Jeg fikk endelig bestillingen min. Effekten av prilligy er fantastisk, noe som var uventet siden prisen åpenbart er lavere enn hvor som helst i Oslo. Jeg ville gi tjenesten 5 stjerner hadde det ikke vært for forsinkelsen.