Aktivt virkemiddel: Dapoxetine

Aksepterte betalingsmetoder: Visa MasterCard

Fraktalternativer:

Luftpost 14-21

Sporingsforsendelse 5-9

Leverer til hele verden: Norge Danmark Sverige Nederland

priligy
Produkt pr. pille Pris antall Bestilling
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ180
Neste bestillinger10% rabatt
GratisLevering
€2.62 €471.20 €518.32
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ120
Neste bestillinger10% rabatt
GratisLevering
€2.71 €325.01 €357.51
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ90
Neste bestillinger10% rabatt
GratisLevering
€2.81 €252.99 €278.29
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ60
Neste bestillinger10% rabatt
GratisLevering
€2.91 €174.34 €191.77
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ30
Neste bestillinger10% rabatt
GratisLevering
€3.39 €101.57 €111.73
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ20
Neste bestillinger10% rabatt
GratisLevering
€3.68 €73.63 €80.99
1
Kjøp
Priligy Generisk Dapoxetine 60mg ˣ10
Neste bestillinger10% rabatt
GratisLevering
€4.54 €45.36 €49.9
1
Kjøp

Priligy

Priligy foreskrives menn som sliter med tidlig utløsning for å øke varigheten av samleiet og forbedre kvaliteten av sexlivet.

Virkestoffet er Dapoksetin. Legger du inn en bestilling, bekrefter du at du er fortrolig med virkestoffet og veiledningen på hvordan dette brukes.

Vi anbefaler at du konsulterer med legen eller farmasøyten før du tar den første dosen, og søker hjelp så raskt som mulig hvis du merker noen bivirkninger.

Hva er Dapoksetin

dapoxetine

Dapoksetin er et stoff i gruppen av selektive gruppen av selektive serotonin gjenopptakshemmere. Den virker på sentrene som er ansvarlige for utbruddet av utløsning og forsinker denne fysiologiske prosessen.

Hovedegenskapene med Priligy:

 • Kan øke varigheten av samleiet 2-4 ganger
 • Reduserer ikke den penile sensitiviteten
 • Reduserer ikke ejakulert volum
 • Ingen interaksjon med sentralnervesystemet og senker ikke libido
 • Selv bare en tablett kan virke i opptil 12 timer.

Menn tar Priligy ikke bare for å behandle prematur ejakulering. Den bidrar også til økt selvtillit når du er trøtt eller anspent under samleie med partneren.

Forholdsregler

 • Dapoksetin kan kun inntas 1 gang om dagen. Glem ikke at denne medisinen øker nivåene av serotonin, så en for stor dose kan forårsake bivirkninger.
 • Ikke drikk alkohol hvis du har tatt eller planlegger å ta en pille Priligy. Interaksjonen øker de nevrokardiogene bivirkningene av alkohol.
 • Eldre menn over 60 bør ikke innta mer enn 30 mg av Dapoksetine om dagen.

Bivirkninger

A meta-analysis (PMCID: PMC6180218) by the Department of Urology, Xinxiang Central Hospital, has confirmed that Priligy is an effective and safe medication for treating premature ejaculation.

At the same time, side effects cannot be excluded in patients with increased sensitivity to Dapoxetine. The most common symptoms are:

En meta-analyse (PMCID: PMC6180218) på avdelingen for urologi ved, Xinxiang Central Hospital, har bekreftet at Priligy er en effektiv og trygg medisin til behandling av prematur ejakulasjon eller for tidlig utløsning.

Samtidig kan ikke bivirkninger utelukkes hos pasienter med økt følsomhet for Dapoxetin. De vanligste symptomene er:

 • Tørr munn
 • Svimmelhet
 • Søvnløshet
 • Hodepine
 • Urolig mage

Alvorligheten av bivirkningene er avhengig av dosen. Det viste seg at blant pasientene som brukte 30 mg Priligy, var det 1,7 % som i gjennomsnitt fikk bivirkninger, og for de som brukte 60 mg per dag var prosentandelen 5,3 %.

Kontraindikasjoner

 • Leversvikt
 • Hjertefeil
 • Permanent bruk av pacemakere som støtter normal hjerterytme
 • Ustabil angina
 • Ukontrollert arytmi
 • Forverring av mentale lidelser

Interaksjon

 • Dapoksetin er ikke kompatible med andre MAO-hemmere, trisykliske antidepressiva, monoaminoksidasehemmere og SSRI. Du må ta minst en 14-dagers pause mellom bruk av slike medisiner og Dapoksetin.
 • Du bør ikke ta Priligy hvis du tar CYP3A4-hemmere.
 • Du bør aldri bruke Priligy med medisiner som har seretonerg aktivitet. Dette kan føre til potensielt alvorlige reaksjoner fra det kardiovaskulære systemet.

Oppbeavring

Priligy må oppbevares utilgjengelig for barn, ved temperaturer under 25°C, må ikke eksponeres for direkte sollys.

priligy-30mg-tablets

Hvordan kjøper du Priligy online

Hvis du planlegger å kjøpe Priligy på nett, trenger du ikke å kaste bort tiden med legebesøk. Dette er en god anledning til å spare både tid og penger.

På nettapoteket, selges alle de helsefrembringende pillene til menn til engrospriser fra produsent. Vi selger bare sertifiserte medisiner godkjent av FDA (Det amerikanske legemiddelverket).

Legger du inn en bestilling på Priligy på nettapoteket, er du garantert at du forblir helt anonym. Vi overholdes en streng personvernpolitikk.

Kommentarer

Jan Solberg

Et problem som kan skje hvem som helst. Årsakene kan være forskjellige, men heldigvis finnes det en god pille Priligy, (dapoxetine). Det hjalp meg en gang, jeg var så nervøs for å slå opp med en ny jente!

Petter Knutsen

Faktisk er det eneste som har hjulpet mannen min og meg veldig godt denne fantastiske pillen. Det var som et nytt liv på soverommet etter...

Jan-Erik Jensen

Kjøpte denne før for flere år siden, og opplevde en liten lettelse. Jeg bestemte meg nylig for å prøve igjen nå som problemet mitt har blitt mer alvorlig. Denne gangen kunne jeg vart i et og et halvt minutt til, noe som er en enorm seier! Pakken med Priligy kom til Arendal på under 2 uker. Takk skal du ha!

Henrik Aune

Jeg er så avhengig av Priligy som en fyr kan være. Pillen gjør mirakler for meg, men koster mye på apotekene der jeg bor (Norge). Denne nettsiden tilbyr så langt optimale priser sammenlignet med kvaliteten på dapoxetine (60 mg) de må vise for seg selv. Jeg anbefaler både medisinen og apoteket til alle som er i tvil!

Erik Berg

Det er umulig å finne Priligy i apotekene i Norge, så jeg bør si at Priligy fra et nettapotek er en god tjeneste. Dapoxetine 60 mg fungerer veldig bra. Jeg anbefaler å ta det nøyaktig 3 timer før sex. Instruksjonene sier 1-3 før sex, men 3 har maksimal effekt.

Levering kom senere enn sagt, jeg hadde en forretningsreise og kunne ikke samle den, den ble så rotete. Jeg fikk endelig bestillingen min. Effekten av Priligy er fantastisk, noe som var uventet siden prisen åpenbart er lavere enn hvor som helst i Oslo. Jeg ville gi tjenesten 5 stjerner hadde det ikke vært for forsinkelsen.