Om oss: Profesjonell tilnærming og personlig pleie til garantert bedre seksuell helse.

legeteam

Tenk et lite øyeblikk over hvor mye av helsen som er avhengig av ferdighetene og profesjonaliteten til egen fastlege. Hva om vi fortalte deg at fra nå av, har du ikke bare én spesialist, men et helt legeteam som er dedikerte i arbeidet med å finne de beste løsningene og verktøyene du trenger for å bekjempe erektile problemer? På en måte, er dette hva vi tilbyr: Denne kilden, som ble lansert for å bekjempe mannlige seksuelle lidelser, er basen til bransjens beste spesialister innen urologi, og de står klare til å konsultere deg online helt gratis.*

Uten mer om og men, er vi stolte over å kunne presentere dr. Dr. Manidipta Roychowdhury and Dr. Ulf Håkansson. Det er disse vi kan takke for å ha nøye forberedt og redigert materialene på hvordan du forbedrer oddsen med erektil dysfunksjon (ED).

Dr. Ulf Håkansson har vært ansatt som overlege innen urologisk kirurgi i Malmö i over 20 år. Dr. Håkansson spesialiserer seg på andrologi, og til tross for at han har minst 5 pasienter daglig, gir han aldri opp forskningsarbeidet og utgivelser av publikasjoner. Siden 2017 har han jobbet fulltid med urologi på et privatsykehus i Lund i Sverige, som gjør dagene enda travlere på grunn av pendlingen – men dr. Håkansson trives best når han har det travelt.

Kollegaen, dr. Manidipta Roychowdhury har jobbet som lege innen urologi på instituttet for urologi i Jaipur i India siden 2014, etter å blitt uteksaminert fra universitetet i Mumbai. Dr. Roychowdhury spesialiserer seg på pasienter med seksuelle dysfunksjoner (erektile problemer og prematur ejakulasjon), og gjør en betydelig innsats med forskningen innen sexologi, andrologi og urologi for å holde innholdet på dette nettstedet oppdatert.

Vi håper at du finner innholdet praktisk, alt er forberedt av den vitenskapelige kjernen bak nettstedet. Hvis du har spørsmål, må du gjerne sende oss en e-post ved å bruke e-postadressen du finner på kontaktsidene – om du ikke klarer å finne svarene du trenger på nettstedet.

artikler * Ansvarsfraskrivelse: Vi utfører ikke konsultasjoner online som en erstatning for medisinske undersøkelser hos fastlege eller tilsvarende. Personlig oppmøte hos lege er nødvendig for å bekrefte diagnosen og foreskrive riktig behandling.