Hvordan Bestille Medisiner

levering

Vi tilbyr rask, pålitelig og diskré leveringstjeneste til ethvert land spesifisert av kundene våre. Bestillinger vil bli sendt innen 1-2 virkedager. Vi sender pakker til ditt lokale hentested i nærheten av adressen du oppga i bestillingen din. Hvis du ikke er hjemme i leveringsøyeblikket, vil du få et varsel fra postbudet.

Det er to typer levering:

NOK 111 - Standard luftpostlevering (uten online sporing)
Det tar normalt 14-21 virkedager fra bestillingen er sendt ut. Bestillingene sendes diskret som tidligere beskrevet og blir liggende i postkassen din. Pakkene som sendes av denne posttjenesten kan ikke spores. Legg merke til at deadline for denne metoden er 30 dager.
Vær oppmerksom på at bestillinger over NOK 1670 sendes gratis med vanlig levering.

NOK 334 - Sporbar budtjeneste (med online sporing).
Vi tilbyr også sporbar levering av budtjenester. Det tar normalt 5-9 virkedager fra bestillingen er sendt ut. Noen pakker kan leveres raskere. Sporingskode vil bli gitt for alle bestillinger så snart de blir sendt. Legg merke til at deadline for denne metoden er 14 dager.

Så snart du fyller ut skjemaet ved utsjekk og trykker på "Send"-knappen, overføres informasjonen til vårt behandlingssenter hvor den blir sjekket og kredittkortet belastes. Så snart betalingen er godkjent, blir bestillingen din godkjent og behandlet.

Alle bestillinger utført i helgen blir behandlet på mandag. Du vil automatisk bli varslet via e-post når bestillingen din er godkjent og sendt. Noen ganger kommer slike varsler i spam-mapper. Se etter et varsel hvis du ikke har mottatt et. Vi gjør vårt ytterste for å levere pakkene dine i tide. Alle bestillinger blir ikke behandlet på lørdag eller søndag. Vennligst gi oss 2 virkedager for behandling før bestillingen sendes. Store bestillinger (mer enn 120 piller) vil bli sendt i ulike forsendelser og vil ikke ankomme samme dag.

Vennlig hilsen kundeservice

Takk!