Personernregler

Når du registrerer deg hos potens-middel.com samtykker du fullt og helt til de regler og krav som gjelder på nettstedet og er fullstendig ansvarlig for egne handlinger. Ved å gå inn på nettstedet, bekrefter du at du er 18 år gammel og tar fullt ansvar for eventuelle kostnader.

Hvis du ikke er enig med en eller flere av vilkårene, bør du ikke registrere deg på siden og du bør ikke benytte tjenestene på potens-middel.com.

Administrasjonen av nettstedet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i gjeldende regler for nettstedet, registreringsprosessen og selve mekanismen i den tjenesteytelsen vi leverer.

Beskyttelse av personopplysninger

Beskyttelse av personopplysninger er det viktigste ansvaret vi har som bedrift.

Vi gir spesiell oppmerksomhet til sikkerheten og konfidensialiteten til personopplysningene til alle kundene på nettstedet. Det er grunnen til at vi benytter moderne databeskyttelsesmetoder.

Vi bruker protokollen SSL (Secure Sockets Layer) på nettstedet. Den krypterer alle data som legges igjen av besøkende og garanterer sikkerheten og konfidensialiteten på personopplysningene til besøkende på nettstedet.

Frakt

Vi garanterer raskt og anonym frakt til de fleste landene i hele verden. Ordreforsendelsen utføres innen 24 timer etter at bestillingen legges inn. Bestillingen kan leveres med en av følgende fraktmetoder:

  • Express frakt (4-7 virkedager)
  • Vanlig frakt (8-13 virkedager)

Alle bestillinger som mottas i løpet av helgen behandles mandag påfølgende uke. Vær tålmodig. Du mottar leveringsbekreftelsen på e-post.

Hvis du har lagt inn en større bestilling (mer enn 120 piller i en bestilling), vil vi dele bestillingen i 2 eller flere forsendelser. Pakkene kan ankomme på forskjellige dager. Vi gjør dette for å minimalisere tollvesenets interesse for pakkene under fortolling.

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer høy kvalitet på alle medikamentene vi sender til kundene. Alle produktene leveres i originalforpakninger fra produsent, har kvalitetssertifisering og er godkjente av byråer som kontrollerer salg av legemidler. Vi selger både originale og generiske medisiner. Vi sørger for at disse har identisk innhold og farmakologiske egenskaper.

Før du kjøper medisin, må du konsultere egen lege og sørge for at du ikke noen kontradiksjoner vedrørende medisinbruken.

Leveringsgaranti

Kontakt kundeservice hvis bestillingen ble ødelagt ved mottak eller om noe mangler i forsendelsen. Vi garanterer at vi sender bestillingen på nytt helt gratis.

Garanti ordrestatus

Vi garanterer og besørge informasjon om bestillingen som etterspurt. Kundeservicen står klare til å assistere når som helst. Vi er tilgjengelige 24/7.

Avbestillinger

Du kan avbestille innen 24 timer fra det tidspunktet bestillingen ble lagt inn på nettstedet, eller før det er sendt. Kontakt kundeservice snarest hvis du har bestemt deg for å avbestille.