Hvordan kjøpe medisiner i vårt nettapotek

veiledning online

Du trenger ikke å kaste bort tid på å oppsøke lege for å kjøpe medisiner i vårt apotek. Alt du trenger å gjøre er å ringe legen din og ha en konsultasjon. Hvis han har ledig tid, kan du be om et møte for å diskutere alle spørsmålene dine ansikt til ansikt. Vi krever imidlertid ikke resept når legger inn en bestilling i nettbutikken vår.

Skulle du få noen bivirkninger under behandlingen, ring og rådfør deg med fastlegen.

Hvordan legger jeg inn en bestilling hvis leveringsadressen har endret seg?

Hvis du har registrert deg på nettstedet og lagt inn leveringsadressen, lagres den for alle fremtidige bestillinger. Hvis adressen din ble endret etter den siste bestillingen, må du spesifisere endringen når du legger inn den nye bestillingen. Adressen endres på profilen, og den nye leveringsadressen blir satt som hovedadresse.

Hvis du har lagt inn bestilling og ikke har endret leveringsadressen, kan du kontakte kundeservice ASAP. Vi hjelper deg hvis pakken ikke er sendt. Hvis forsendelsen allerede er sendt til gammel adresse, har vi ikke anledning til å refundere kjøpesummen.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du endrer leveringsopplysninger, kan du kontakte kundeservice for å få hjelp.

Kjøp medisiner i våre partner-apotek

partner apotek

Alle medisiner som er tilgjengelige på nettstedet, er tilgjengelige for salg hos våre partnere. Kontakt kundeservicen til potens-middel.com, og be om informasjon om våre partnere og kjøp av medisiner over disk.

Du kan også be om en anbefaling fra en farmasøyt, som kan foreskrive medisiner basert på en innledende konsultasjon.

ED-generika fra offisielle produsenter til rimelige priser

Alle medisinske produkter på nettstedet er levert av originalprodusenter, og har alle kvalitetssertifikater. Vi samarbeider ikke med kommersielle forhandlere. Vi tilbyr medisiner som har bestått alle kvalitetskontroller.

Alle medisinforpakningene har en strekkode og kvalitetssymbol som bekrefter originaliteten til virkestoffene. Ved forespørsel fra kunde, vil vi oppgi all informasjon om produktet og produsenten. Du kan kontakte representanten for produksjonsselskapet og se selv at vi bare selger originale medisiner.

Alle medisiner som er tilgjengelige på nettstedet *nettsted*, er ikke dekket av medisinsk forsikring. Legemiddelansvarsforsikringen dekker bare medisiner som selges i vanlige apotek. Nettapotek faller utenfor jurisdiksjonen til legemiddelverket.