Bruk av informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier (slik som pikseltagger) som hjelper oss til å forstå bedre kundens behov. Ved å innsamle informasjon, kan vi forstå hvilke deler av nettstedet som interesserer deg mest og hvordan vi kan utvikle nettstedet for å få den best mulig tilpasset personlig preferanser.

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små filer som lagres på brukerens enhet, og bidrar til å få full utnyttelse av alle funksjonene på nettstedet.

Disse filene inneholder ikke personopplysninger, slik som e-postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon osv. Vi trenger informasjonskapsler for å vite om en person har besøkt nettstedet tidligere. Basert på denne informasjonen, kan vi gi gode tilbud og spore samhandlingen fra bruker.

Informasjonskapsler kan bare lagres på datamaskinen eller den mobile enheten. Disse er ikke tilgjengelig for tredjeparter og kan ikke brukes av nettstedene til tredjeparter. Hvert nettsted har en personlig fil som samler inn informasjon om brukerens samhandlinger med spesifikke sider.

Du kan derimot forhindre at nettleseren samler inn data i en informasjonskapsel. Du bør vite at du ikke vil kunne bruke visse funksjoner på nettstedet dersom du ikke tillater behandling av opplysninger og innsamling av informasjon.

Hvis du fortsetter å bruke nettstedet og ikke forbyr informasjonsinnsamling fra nettleseren, godtar du automatisk de vilkår og betingelser som foreligger og godkjenner samtidig datainnsamlingen.

Hvilke typer informasjonskapsler samler vi inn?

Informasjonsinnsamlingen er basert på øktbaserte og permanente informasjonskapsler:

  • Øktfiler lagres midlertidig og slettes når brukeren lukker nettleseren.
  • Permanente filer lagres i en viss periode (vanligvis opptil 90 dager), eller inntil du selv sletter disse. De brukes kun til meldinger i elektroniske kommunikasjonsnettverk og for å forbedre ytelsen på siden.
Filtyper Hva brukes de til?
Primære \ øktfiler Nødvendige for korrekt visning av alle funksjonene på nettstedet
Langvarige informasjonskapsler til markedsføring Brukes til riktig visning av reklamemateriell og markedsføring
Permanente analysefiler Kreves for å analysere trafikken på nettstedet og hva som gjøres på brukerområdet/konto
Permanente filer fra tredjepartstjenester Kreves for drift av tredjepartsverktøy: betalingssystemer, chat, widgets til omtaler osv.

Hvordan kan jeg kontrollere informasjonsinnsamlingen og bruken av informasjonskapsler

Hvis dette er første gangen du besøker nettstedet, vil en dialogboks med bekreftelse dukke opp på skjermen der du kan godta eller avvise informasjonsinnsamlingen.

Hvis du trenger å begrense eller administrere informasjonskapslene manuelt, må du gjøre dette i nettleseren.

Vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet ikke virker dersom du slår av behandlingen av informasjonskapsler. Hvis du sletter informasjonskapslene på nettleseren, blir du bedt om å gjennomgå dialogen med ny bekreftelse når du besøker nettstedet neste gang.