Aktivt virkemiddel: Vardenafil

Administrasjonsform: Tabletter

Aksepterte betalingsmetoder: Visa MasterCard

Fraktalternativer:

Luftpost 8-10

Sporingsforsendelse 6-8

Leverer til hele verden: Norge Danmark Sverige Nederland

levitra soft

Levitra Soft – God seksuell ytelse på kun ti minutter

Levitra Soft gjenoppretter evnen til å opprettholde en ereksjon når du er seksuelt opphisset. Denne medikasjonen nøytraliserer symptomene av ED og bidrar til å forhindre impotens.

Virkestoffet er Vardenafil. Ved å legge inn en bestilling, bekrefter du at du er kjent med virkestoffet og veiledningen på hvordan dette brukes.

Vi anbefaler at du konsulterer med legen eller farmasøyten før du tar den første dosen, og søker hjelp så raskt som mulig hvis du merker noen bivirkninger

Hva er Levitra Soft?

sugetabletter

Levitra Soft er hurtigvirkende Vardenafil-formulering, som begynner å fungere 10 minutter etter inntak.

Medisinen er utviklet på en slik måte at virkestoffet går inn i blodsirkulasjonen ved å omgå fordøyelseskanalen. Sugetabletter løses opp under tungen, og maten påvirker ikke absorbsjonshastigheten til virkestoffet.

Prinsippet rundt den farmakologiske virkningen ligger i å gjenopprette den naturlige fysiologiske prosessen i penis under seksuell opphisselse. Vardenafil utvider blodårene i penis og øker blodtrykket i svamplegemet. Den fysiske prosessen forårsaker en forbedret ereksjon som respons på opphisselsen.

Forholdsregler

 • Ikke innta Levitra Soft med alkohol. De som kombinerer disse to stoffene opplever bivirkninger, slik som hodepine og svimmelhet oftere enn de som unngår denne kombinasjonen.
 • Ved forstyrrelse av venstre ventrikkel, øker følsomheten for vasodilatatorer betydelig.
 • Når det oppdages tegn på priapisme (en sterk og langvarig ereksjon, som ikke er assosiert med opphisselse og er ledsaget av smerter i svamplegemet), må du oppsøke lege så snart som mulig.

Bivirkninger

I en placebo-kontrollert klinisk test, var andelen av pasienter som måtte slutte med inntak av Vardenafil på grunn av bivirkninger mindre enn 4 %. Levitra Soft viste gode resultater i behandlingen av ED, med en relativ lav prosentandel av bivirkninger.

Følgende symptomer er vanligere enn andre:

 • Hodepine – 4 % av pasientene
 • Rødme i ansiktet – 1 % av pasientene
 • Rhinitt – 3 % av pasientene
 • Kvalme – 1 % pasientene
 • Svimmelhet – 1 % av pasientene

Kontraindikasjoner

 • Allergiske reaksjoner av Vardenafil eller av pillekapselen
 • Kardiovaskulære sykdommer (akutte eller kroniske)
 • Alvorlig skjev penis
 • Oftalmiske sykdommer i akutt form assosiert med økt intraokulært trykk

Interaksjoner med andre medisiner

vardenafil
 • Nitroglyserin, nitrogenoksydgivere og PDE5-hemmere forbedrer den vasodilaterende effekten av Vardenafil, noe som kan føre til hypotensjon.
 • Ketoconazol, Erythromycin og HIV proteasehemmere øker utvaskingen av Vardenafil, noe som øker blodkonsentrasjonen og øker risikoen for bivirkninger.

Oppbevaring

Levitra Soft må oppbevares utilgjengelig for barn, ved temperaturer under 25°C, må ikke eksponeres for direkte sollys.

Hvordan kjøper du Levitra Soft?

På nettapoteket kan du bestille Levitra Soft online når det er mest praktisk for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å velge foretrukket fraktalternativ, betalingsmetode og antallet piller du ønsker å kjøpe.

Når du bestiller piller med Levitra Soft online, kan du få raskt, kvalifisert veiledning fra vår spesialist, veiledningen er gratis og bare etter eget ønske.