Hvordan bestille medisiner hos Potens-middel.com

levering

Du kan betale for bestillingen på nettstedet med en av de følgende betalingsmetodene: VISA, MasterCard, Amex, Bitcoin, Ethereum eller via bankoverføring.

Alle bestillingene behandles manuelt innen 12 timer etter at betalingen er mottatt. Når bestillingen er klar og sendt, får du et sporingsnummer på den e-postadressen du la inn når du bestilte.

Avhengig av valgt fraktmetode (bud- eller standard posttjeneste), blir pakken levert innen 4-15 dager. I høytider kan leveransen bli forsinket og kan ta opptil 21 dager.

Vi spesialiserer oss på ekspresslevering av medisiner til de skandinaviske landene: Norge, Sverige og Finland. Vi sender også til de fleste landene over hele verden. Se listen over land på nettstedet. Hvis du ikke finner ditt bostedsland på listen, ta kontakt med kundeservice så løses problemet. Vi gjør vårt beste for å levere bestillingen din uansett hvilket land du bor i.

Alle bestillingene er konfidensielle. Hver bestilling legges forsiktig i en diskret pakke, som ikke inneholder informasjon om innholdet. Selv fraktselskapet vet ikke hva som leveres til deg.

Budtjeneste vil koste mer enn standardfrakten.